Пошук

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. №710 «Про ефективне використання коштів»

Дата: 28.09.2021 16:53
Кількість переглядів: 414

 

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. №710 «Про ефективне використання коштів» (у редакції постанови Кабінету Міністрів від 16 грудня 2020 р. № 1266) надається  обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

Предмет закупівлі -  Торф’яний паливний брикет (код ДК 021:2015 – 09110000-3  Тверде паливо)

 

Номер закупівлі:  UA-2021-09-27-005232-c

 

Обґрунтування доцільності закупівлі. Закупівля проводиться для забезпечення закладів освіти, підпорядкованих гуманітарному відділу виконавчого комітету Голобської селищної ради, торф’яними паливними брикетами.

 

Обґрунтування обсягів закупівлі. Загальний обсяг закупівлі сформований відповідно до потреби, наданої керівниками закладів дошкільної та загальної середньої освіти Голобської територіальної громади.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі.

Т Е Х Н І Ч Н І   В И М О Г И
 

Зольність

 

до 23 %

Вологість

 

до 20 %

Механічна міцність

 

94%

 

Якість брикетів повинна відповідати ДСТУ 2042-92 «Брикети торф’яні на комунально-побутові потреби. Технічні умови».

Обґрунтування  очікуваної вартості предмета закупівлі. Очікувана вартість предмета закупівлі сформована на підставі інформації про ціни на відповідні товари, розміщеної у вільному доступі в мережі Інтернет, в електронній системі закупівель Prozorro і включає: податки і збори (обов’язкові платежі), що сплачуються або мають бути сплачені;    витрати на доставку дров паливних до закладів освіти; складування; зберігання; навантаження; розвантаження; зважування; інші витрати, передбачені для товару даного виду.

 

До розрахунку ціни пропозиції не включаються будь-які витрати, понесені учасником у процесі здійснення процедури закупівлі та витрати, пов’язані з укладанням договору про закупівлю. Всі витрати сплачуються учасником за рахунок його власного прибутку.

Обґрунтування  розміру бюджетного призначення.  Розмір бюджетного призначення сформований з урахуванням обсягів наявної потреби і становить 405000,00 грн.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь