Всеукраїнські проєкти ГО "Союз ветеранів АТО з інвалідністю"

Дата: 25.10.2021 13:43
Кількість переглядів: 908

Фото без опису 

На підвищення рівня адаптації та соціалізації учасників АТО з інвалідністю спрямовані проєкт громадської організації «Союз ветеранів АТО з інвалідністю» «Професія для життя» і програма «Повернувся з АТО – повернись до життя».

«Професія для життя» розрахований на 18 осіб з числа учасників АТО з інвалідністю та реалізовуватиметься протягом 31 дня.

Програма «Повернувся з АТО – повернись до життя»  розрахована  на 25 осіб з числа учасників АТО з інвалідністю та реалізовуватиметься протягом 46 днів.

До участі у проєктах запрошуються учасники з інвалідністю виключно у стадії ремісії або при відсутності загроз гострого стану, які не потребують невідкладної медичної допомоги та стороннього додаткового догляду, у зв’язку з тим, що готельно-туристичний комплекс, на базі якого реалізуються вищезазначені заходи, не в повній  мірі  обладнаний  архітектурними  засобами безперешкодного доступу та користування для маломобільних груп населення.

Розміщення учасників заплановане на базі готельно-туристичного комплексу «Зелений Гай» (м.  Святогірськ, вул.  Курортна, 13).  Заїзд учасників розпочнеться 04 листопада 2021 року, проживання, харчування та відшкодування вартості квитків за рахунок організаторів.

Інформацію про осіб, які  бажають  взяти  участь  у  вищезазначених  заходах просимо надсилати на електронну адресу reabproekt@gmail.com.    Контактні особи – Кузьменко Ігор  Анатолійович  -  066  0283111,  Гаврильченко  Едуард Олександрович, 050 0647769


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь