Пошук

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. №710 «Про ефективне використання коштів»

Дата: 16.12.2021 14:15
Кількість переглядів: 409

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. №710 «Про ефективне використання коштів» (у редакції постанови Кабінету Міністрів від 16 грудня 2020 р. № 1266) надається  обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

Предмет закупівлі - Електрична енергія (код за ДК 021:2015: 09310000-5)

 

Номер закупівлі:  UA-2021-11-19-007289-b

 

Обґрунтування доцільності закупівлі. Закупівля проводиться для забезпечення закладів освіти, підпорядкованих гуманітарному відділу виконавчого комітету Голобської селищної ради, електричною енергією.

 

Обґрунтування обсягів закупівлі. Загальний обсяг закупівлі сформований відповідно до кількості фактично спожитої електричної енергії у 2021 році закладами дошкільної, позашкільної та загальної середньої освіти Голобської територіальної громади.

Обсяг постачання електричної енергії – 212 950 кВт*год.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі.

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі регулюються та встановлюються Законом України «Про ринок електричної енергії», Правилами роздрібного ринку електричної енергії, затвердженими постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 14.03.2018 № 312 (далі — ПРРЕЕ), Законом України «Про публічні закупівлі».

За одиницю виміру кількості електричної енергії приймається кіловат-година, яка дорівнює кількості енергії, спожитої пристроями потужністю в один кіловат протягом однієї години. Електропостачальник забезпечує дотримання загальних та гарантованих стандартів якості надання послуг з електропостачання, у тому числі тих, що передбачені умовами договору про постачання електричної енергії (договору про закупівлю) та іншими нормативно-правовими актами.  

Термін постачання: з 01 січня 2022 року по 31 грудня 2022 року.

Режим роботи: цілодобово.

 

Обґрунтування  очікуваної вартості предмета закупівлі. 

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом споживання електричної енергії за 2021 рік. Розрахунок очікуваної вартості товару здійснено методом порівняння ринкових цін. Використано інформацію з сайту ДП “Оператор ринку” (https: www.oree.com.ua). На сьогодні ціна на електричну енергію є досить нестабільною, динамічно змінною та залежить від ціни електричної енергії на Оптовому ринку, регульованих цін на послуги з передачі та розподілу.

 

До розрахунку ціни пропозиції не включаються будь-які витрати, понесені учасником у процесі здійснення процедури закупівлі та витрати, пов’язані з укладанням договору про закупівлю. Всі витрати сплачуються учасником за рахунок його власного прибутку.

Обґрунтування  розміру бюджетного призначення.  Розмір бюджетного призначення сформований з урахуванням обсягів наявної потреби і становить 1 533 240,00 грн.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь