Із новим 2022 роком! Із Різдвом Христовим!

Дата: 31.12.2021 10:59
Кількість переглядів: 777

Фото без опису

Із новим 2022 роком! Із Різдвом Христовим!

Дорогі краяни, 2021 рік збагатив нас чималим досвідом, згуртував і дав поштовх до кращого майбутнього. Він був сповнений викликами, завданнями, з якими ми разом впоралися, та новими досягненнями. 2022 рік також потребуватиме від нас злагодженої командної роботи, адже успіх можливий лише за підтримки та взаєморозуміння. Усе не запрацює відразу, але якщо кожен з нас буде не лише сподіватися, а й наполегливо працювати, ми зможемо досягнути найвищого результату.

Хочу подякувати кожному керівнику установи чи закладу, кожному колективу за сумлінну, добросовісну працю, за те, що з гідністю витримуємо й долаємо випробування, йдучи впевнено вперед. Тішуся та горджуся здобутками й досягненнями вихованців закладів загальної середньої, мистецької, дошкільної та позашкільної освіти громади.

Нехай у наступному році все, що ми планували, обов'язково збудеться: усе те, що хотіли почати, - почнеться, а що хотіли закінчити - закінчиться. Нехай атмосфера свята, надії, радості буде з нами весь рік, нехай щастя переповнює думки й почуття, а здоров'я дасть можливість здійснити всі мрії. Нехай прийдешній рік буде щедрим на цікаві плани, нові досягнення, освітні, професійні та особисті перемоги.

Нехай Різдво Христове благословить нас на нові звершення, примножить віру в щасливе майбутнє, а сяйво Божої зорі принесе у кожну оселю чарівну атмосферу добра, радості та благодаті! Бажаю, щоб у родинах панували спокій, злагода й любов, дзвенів дитячий сміх, рідні та близькі люди завжди були поруч.

ІЗ НОВИМ РОКОМ та РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

 

 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь