На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. №710 «Про ефективне використання коштів»

Дата: 20.01.2022 16:48
Кількість переглядів: 358

 

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. №710 «Про ефективне використання коштів» (у редакції постанови Кабінету Міністрів від 16 грудня 2020 р. № 1266) надається  обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

Предмет закупівлі -  код  ДК 021-2015 – 15110000-2 М'ясо (м’ясо охолоджене: м’якоть свинини тазостегнова без кісток та сала, філе куряче, гомілка куряча)

 

Номер закупівлі:  UA-2022-01-14-001853-a

 

Обґрунтування доцільності закупівлі. Закупівля проводиться для забезпечення харчоблоків закладів освіти, підпорядкованих гуманітарному відділу виконавчого комітету Голобської селищної ради, м’ясом.

 

Обґрунтування обсягів закупівлі. Загальний обсяг закупівлі сформований відповідно до потреби, наданої керівниками закладів дошкільної та загальної середньої освіти Голобської селищної територіальної громади.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі.

Т Е Х Н І Ч Н І   В И М О Г И
 

№ з/п

Найменування

Кількість

Вимоги до предмету закупівлі

1.

 

Філе куряче

3000 кг

Відповідає  вимогам стандарту ДСТУ 3143:2013 М'ясо птиці, продукція  охолоджена діючого санітарного законодавства України. 

2

 

Гомілка куряча

3000 кг

Відповідає  вимогам стандарту ДСТУ 3143:2013 М'ясо птиці, продукція  охолоджена діючого санітарного законодавства України. 

3

М’якоть свинини тазостегнова без кісток та сала

520 кг

Відповідає  вимогам стандарту ДСТУ 4590:2006 «Напівфабрикати м’ясні натуральні від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням».

 

 

Обґрунтування  очікуваної вартості предмета закупівлі. Очікувана вартість предмета закупівлі сформована на підставі інформації про ціни на відповідні товари, розміщеної у вільному доступі в мережі Інтернет (сайт Мінфіну), в електронній системі закупівель Prozorro і включає: витрати з транспортування до місця призначення, страхування, навантаження, розвантаження, податки і збори, необхідні платежі, що сплачуються або мають бути сплачені згідно із законодавством України, у тому числі які доручатимуться для виконання третім особам та будь-які інші витрати необхідні для виконання договору про закупівлю.

 

Обґрунтування  розміру бюджетного призначення.  Розмір бюджетного призначення сформований з урахуванням обсягів наявної потреби і становить 714 674,00 грн.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь