Сучасна_громада: Спільна робота – яскравий результат

Дата: 18.02.2022 14:20
Кількість переглядів: 871

Фото без опису

#Сучасна_громада: Спільна робота – яскравий результат

Голобську територіальну громаду створили в жовтні 2015 року. До її складу належать 23 населених пункти. На території громади проживає понад 8 тисяч мешканців. Очолює її Сергій Гарбарук.

Голобська ТГ – надійний, активний і постійний соціальний партнер Ковельського міськрайонного центру зайнятості. Упродовж 2021 року було укладено 12 договорів про організацію громадських робіт, до яких залучено 53 безробітних. Вони виконували роботи із заготівлі альтернативних видів палива, будівлі та ремонту на об'єктах соціальної сфери, впорядкування населених пунктів на території громади. На громадських роботах безробітні працювали підсобними робітниками.

У 2021 році за сприяння служби зайнятості 90 пошукачів роботи отримали місце праці на такі підприємства, установи та організації: ТОВ «Ідея»,  «Захід Аграрні Інвестиції», «Кромберг енд Шуберт Україна ЛУ», ТзОВ  «Торговий Дім «Аванта», «Волинь-Зерно-Продукт», СтЗОВ «Дружба», СтЗОВ «Зоря», Голобський психоневрологічний інтернат, ООЗ «Навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія», Радошинська ЗОШ І-ІІІ ст., Голобський будинок мистецтв, дитячий садок смт Голоби. 20 охочих пройшли професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації безробітних на замовлення роботодавців. Наприклад, на курсах цільового призначення були безробітні за напрямами: виконання робіт під час будівництва та ремонту автодоріг – 7 осіб, спеціальне навчання та перевірка знань для операторів котелень та машиністів (кочегарів) котелень – 10, безпека праці при проведенні сільськогосподарських робіт – 1 людина. Двоє безробітних стажувалися за професіями: продавець продовольчих товарів та пекар.

Нині у Ковельському міськрайонному центрі зайнятості є актуальні вакансії: кухаря, апаратника оброблення зерна, машиніста зернових навантажувально-розвантажувальних машин, оператора технологічних установок, електрика дільниці, юрисконсульта. Більше можна дізнатися за телефоном: (03352) 5-03-16.

Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь