Із Днем Незалежності України!

Дата: 24.08.2022 15:56
Кількість переглядів: 1583

Фото без опису

Дорогі земляки!
Наша Голобська громада є частиною великої країни, яка сьогодні відзначає свій День народження. 31 рік тому українці зробили крок, щоб реалізувати споконвічне прагнення їх предків бути господарями на своїй багатій та чарівній землі. Україна тоді повернула собі право розвиватися та рухатися самостійно обраним вектором. Це право намагаються у нас відібрати недобрі сусіди.
Пів року особливо змінили нашу Батьківщину. Великі корпуси південних і східних заводів і підприємств перетворено на руїни, зелені сади та квітучі поля країни-житниці переорано снарядами, наші міста стали мішенню для ворожих ракет, багато українців втратили домівку або можливість у ній проживати. І збільшується список загиблих Захисників України. Наша держава мужньо переносить випробування та дає гідну відсіч московським агресорам, які вторглися в її простір.
Українці ніколи не зазіхали ні на чужу територію, ні на чужу свободу. Проте, ми вміємо відстояти власну думку і власну волю, уміємо бути непохитними. Нас згуртовує не штучний патріотизм, а національна гідність. Тому ми маємо не лише ворогів, а й друзів. Тому синьо-жовтий прапор Перемоги замайорить над всією вільною Україною, і наші Захисники повернуться до своїх домівок.
Зичимо кожній добрій людині процвітання, здоров’я, міцного духу, вірних друзів і хороших сусідів. Нехай сім’ї українців завжди будуть щасливими, а свята в Україні – веселими.
Із Днем Незалежності України! 
Із Днем Незалежності, Україно! 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь