Нехай збувається задумане

Дата: 25.12.2022 16:08
Кількість переглядів: 194

Фото без опису  Вийшов на фінішну пряму 2022 рік.
Сніг притрусив наші оселі. Хваляться першими подарунками дітлахи. Бурульки то намерзають, то крапотять. Усе, як завжди в цю пору.
Але не так. Цього року московська орда вкотре віроломно й жорстоко втрутилася в наше життя. Її метою є знищення українськості в будь-яких проявах.
А наше завдання – вижити й вистояти, зберегти державу й залишитися самими собою. Із думами і мріями, із жартами, піснями й танцями, зі святами й буднями, з прикрашеним вишивкою одягом, з українським борщем і українськими пампушками, з синьо-жовтими полотнищами й барвистими стрічками, з ніжними колисковими, з гучними вигуками «Слава Україні!», із не менш гучною відповіддю «Героям слава!», із хвилинною тишею біля портретів героїв.
Найбільшим і найбажанішим подарунком для кожного з нас є очищення від ворога рідної землі. Традиційно в грудні пишуться дитячі листи до святого Миколая, загадуються бажання, будуються плани на наступний рік. І біля прикрашеної ялинки, і біля духмяного дідуха, за столом з кутею, в шанцях, у госпіталі, в літаку чи в БТРі, в рідному краї чи на чужині – думки українців будуть про Перемогу. І вона прийде, як щороку приходить Різдво.
Вітаємо жителів громади з Різдвяно-Новорічними святами. Нехай збувається задумане.
Ніяка сила не здатна нас здолати. Україна буде!
Будемо й ми, бо Україна – це кожен із нас!
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь