Пошук

Наш фронт – спільний

Дата: 19.01.2023 16:20
Кількість переглядів: 641

На передову відправився пікап Nissan, придбаний за наші з вами кошти. Як обіцяли, передали захисникам необхідні теплі речі та продукти харчування довготривалого зберігання. Сподіваємося, що позашляховик допоможе не тільки швидше здобути Перемогу над рашистами, а й зберегти життя нашим воїнам.

Принагідно інформуємо, що це 5 автомобіль, набутий спільно з мешканцями громади.

Ми долучилися до придбання 2 тепловізорів і 2 дронів.

Окрім того, за власні кошти працівників селищної ради купувалися бронежилети, берці, форма, тактичні кросівки, шкарпетки, наплічник, карабіни, приціл, біруші, каска, продукти, цигарки та кава для військових Збройних Сил України, шини для автомобіля, який використовують захисники, пальне для військових,  пальне на довезення гуманітарного вантажу, набір інструментів для ремонту автотранспорту. Надано продукти для військового госпіталю, допомогу на лікування та ліки пораненим, а на початку активної фази війни ми допомагали й внутрішньо переміщеним особам – купували продукти, предмети першої необхідності, облаштовували їм приміщення під житло, ділилися овочами, одягом і речами. Із березня 2022 року працівниками ради зібрано 298,630 тисяч гривень.

Багато вкладено, іще багато потреб попереду, та ми разом із вами зможемо все. Наш фронт – спільний, спільною буде й Перемога.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь