Їх нагороди отримали рідні

Дата: 24.02.2023 16:12
Кількість переглядів: 519

Фото без опису 

Спочатку нам усім здавалося, що такого не може бути взагалі, потім ми думали, що це ненадовго, та пройшов рік з моменту повномасштабного вторгнення в Україну рашистів. За ці 365 днів ми стали більш емоційними й інколи забуваємо, хто наш спільний ворог, і шукаємо винних ближче, але потім знову згуртовуємося та робимо наступні кроки заради єдиної мети – вільної, мирної, безпечної України.

         Нереально порахувати все, чим поділилися з вимушеними переселенцями, що передали солдатам на бойові позиції чи скільки задонатили на ЗСУ жителі нашої громади, проте найвагомішим внеском є людські долі. Починаючи з 24 лютого 2022 року більше двох сотень мешканців Голобської селищної ради добровільно чи за повісткою стали на захист Батьківщини, більше двадцяти з них отримали поранення.

 Чотирьох героїв минулого року ми провели в останню дорогу. Василюк Віталій Володимирович посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Якобчук Руслан Вячеславович посмертно нагороджений медаллю «За військову службу Україні». Сьогодні їхні нагороди отримали найрідніші.

Ми шануємо своїх захисників і обов’язково будемо пам’ятати тих, хто віддав своє життя за Перемогу.

Вічна слава героям!

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь