На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. №710 «Про ефективне використання коштів»

Дата: 14.11.2023 12:40
Кількість переглядів: 335

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. №710 «Про ефективне використання коштів», із врахуванням постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» від 12.10.2022 № 1178, надається  обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

Предмет закупівлі -  Монтування та облаштування швидкоспоруджуваної захисної споруди цивільного захисту модульного типу із захисними властивостями протирадіаційного укриття для ЗДО смт Голоби «Дивосвіт» по вул..Романа Антонюка, 26 в смт Голоби Ковельського району Волинської області, код за ДК 021:2015: 45220000-5 Інженерні та будівельні роботи.

 

Номер закупівлі:  UA-2023-11-08-000069-a

 

Обґрунтування доцільності закупівлі. Закупівля проводиться для забезпечення безпечних умов для учасників освітнього процесу ЗДО смт Голоби «Дивосвіт».

 

Обґрунтування обсягів закупівлі. Загальний обсяг закупівлі сформований відповідно до фактичної потреби у монтуванні та облаштуванні швидкоспоруджуваної захисної споруди цивільного захисту модульного типу із захисними властивостями протирадіаційного укриття для ЗДО смт Голоби «Дивосвіт» по вул..Романа Антонюка, 26 в смт Голоби Ковельського району Волинської області.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі.

 

Т Е Х Н І Ч Н І   В И М О Г И

відповідають технічним умовам та стандартам, передбаченим законодавством України, що діє на період планування закупівлі. Сформовані з метою забезпечення надійності, міцності, стійкості і довговічності конструкцій, монтажу технологічного та інженерного обладнання/матеріалів.

 

Обґрунтування  очікуваної вартості предмета закупівлі. Очікувана вартість предмета закупівлі визначена на основі наявної потреби (виходячи із планових вартісних показників) та сформована на підставі інформації про ціни та асортимент товарів, робіт і послуг, яка міститься у відкритих джерелах (у тому числі на сайтах виробників та/або постачальників відповідної продукції), розміщеної у вільному доступі в електронній системі закупівель Prozorro, і включає: податки і збори, необхідні платежі, що сплачуються або мають бути сплачені згідно із законодавством України, у тому числі які доручатимуться для виконання третім особам.

 

Обґрунтування  розміру бюджетного призначення.  Розмір бюджетного призначення сформований з урахуванням обсягів наявної потреби і становить 1 179 944,38 грн.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь