У Голобах навчатимуть учасників новоствореного кооперативу

Дата: 19.02.2018 17:17
Кількість переглядів: 839

Фото без опису

 

В межах реалізації проекту «Сприяння реалізації Стратегії розвитку Голобської громади із використанням інструментів громадської участі» і внаслідок проведеної роботи та навчань, нещодавно в Голобах був заснований Сільськогосподарський обслуговуючий кооператив «Волинський господар». Це новий вид діяльності для його учасників, в ході ведення якого з’явилося ряд юридичних та адміністративних питань.

Тому, 27 лютого 2018 року о 16:00, у Голобській селищній раді відбудеться навчання для учасників кооперативу з юридичних та організаційних моментів ведення

Запрошені спікери: Галяс Андрій – експерт та директор проекту "Розвиток полуничних кооперативів", та Юрій Бакун – директор Національної асоціації сільськогосподарських дорадчих служб України (м. Київ). Експерти ділитимуться знаннями в цій галузі та власним досвідом із розвитку діяльності кооперативу. Навчання охопить питання співпраці кооперативу з владою, можливості підтримки, державні програми та заохочення; питання співпраці з бізнесом; робота з новими членами та їх роль у розвитку кооперативу. Очікується, що на основі зустрічі буде напрацьовано Стратегію розвитку кооперативу на найближчі два роки.

Запрошуємо долучитися усіх потенційних учасників кооперативу, фермерів та охочих дізнатися свої можливості як члена об’єднання.

 

За детальною інформацією звертайтесь до Ірини Гайдучик, 095-64-54-655, iryna.haiduchyk@gmail.com. 

 

---
Заходи здійснюються в межах реалізації проекту «Сприяння реалізації Стратегії розвитку Голобської громади із використанням інструментів громадської участі», що реалізується Волинським Інститутом Права за підтримки програмної ініціативи «Демократична практика» Міжнародного фонду «Відродження».

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь