ПРАЦЮЄМО НА ПЕРЕМОГУ

Дата: 28.12.2023 17:25
Кількість переглядів: 331

Фото без опису

Кожен з нас робить свій внесок у незалежність держави, докладається до очікуваної перемоги. Це стосується жителів, які добровільно чи за повісткою стали в стрій Захисників. Це стосується цивільних дорослих і дітей, які донатять. Це стосується установ, представників бізнесу, інших платників податків, які наповнюють бюджет.

Сьогодні Голобська територіальна громада за сприяння в підвищенні боєздатності отримала подяку від ІІІ окремої штурмової бригади Збройних Сил України. За укріплення обороноздатності України селищна рада має подяки від особового складу 3 прикордонного загону імені Героя України полковника Євгенія Пікуса, від особового складу та командування військової частини а0864, від командування та особового складу 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

У році, що минає, ми надавали Силам оборони України за рахунок місцевого бюджету фінансову та матеріальну підтримку. Допомога була спрямована військовим частинам 9971 (Луцький прикордонний загін) Держприкордонслужби України, А 7028 (100 ТрО), А 7063, А 4933, А 0383, А 7039 (111 ТрО), А 4638 та А3719.

Усі свідомі українці намагаються наблизити день визволення нашої Батьківщини від рашистських окупантів. Ворог уже зрозумів, що нас не зігнути й не зламати. Не втрачаймо й ми віри в відновлення миру на нашій землі. Впевненості нам додають сила, стійкість і самопожертва наших Захисників. Ми вдячні кожному й кожній із них. Слава Українським героям! Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь