На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. №710 «Про ефективне використання коштів»

Дата: 08.01.2024 11:15
Кількість переглядів: 70

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. №710 «Про ефективне використання коштів» (у редакції постанови Кабінету Міністрів від 16 грудня 2020 р. № 1266), із врахуванням постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» від 12.10.2022 № 1178, надається  обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

Предмет закупівлі -  код  ДК 021:2015: 15530000-2 Вершкове масло (Масло солодковершкове)

 

Номер закупівлі:  UA-2024-01-05-005600-a

 

Обґрунтування доцільності закупівлі. Закупівля проводиться для забезпечення харчоблоків закладів освіти, підпорядкованих гуманітарному відділу виконавчого комітету Голобської селищної ради, м’ясом.

 

Обґрунтування обсягів закупівлі. Загальний обсяг закупівлі сформований відповідно до потреби, наданої керівниками закладів дошкільної та загальної середньої освіти Голобської селищної територіальної громади.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі.

Т Е Х Н І Ч Н І   В И М О Г И
 

№ з/п

Найменування

Кількість

Вимоги до предмету закупівлі

 

 

 

 

1.

 

 

 

 

Масло солодковершкове

520 кг

Масло солодковершкове не менше 72,5% жирності, що відповідає вимогам ДСТУ 4399:2005. Фасоване у вигляді брикетів, запаковане у алюмінієву покашировану фольгу масою нетто 200 грам кожен брикет.

Виготовлене тільки з коров’ячого молока або продуктів його переробки та призначене для безпосереднього вживання в їжу, кулінарних цілей. Масло має бути щільним, однорідним, поверхня на зрізі має бути блискуча, колір світло-жовтий, смак без стороннього запаху і присмаку. Дефекти недопустимі.

На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага, нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про енергетичну цінність. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО».

 

Обґрунтування  очікуваної вартості предмета закупівлі. Очікувана вартість предмета закупівлі визначена на основі наявної потреби (виходячи із планових вартісних показників) та сформована на підставі інформації про ціни на відповідні товари, розміщеної у вільному доступі в мережі Інтернет (сайт Мінфіну), у відкритих джерелах (у тому числі на сайтах виробників та/або постачальників відповідної продукції), в електронній системі закупівель Prozorro і включає: витрати з транспортування до місця призначення, страхування, навантаження, розвантаження, податки і збори, необхідні платежі, що сплачуються або мають бути сплачені згідно із законодавством України, у тому числі які доручатимуться для виконання третім особам та будь-які інші витрати необхідні для виконання договору про закупівлю.

 

Обґрунтування  розміру бюджетного призначення.  Розмір бюджетного призначення сформований з урахуванням обсягів наявної потреби і становить 175 318,00 грн.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь