На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. №710 «Про ефективне використання коштів»

Дата: 22.01.2024 09:24
Кількість переглядів: 64

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. №710 «Про ефективне використання коштів» (у редакції постанови Кабінету Міністрів від 16 грудня 2020 р. № 1266), із врахуванням постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» від 12.10.2022 № 1178, надається  обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

Предмет закупівлі -  код  ДК 021:2015: 15320000-7 Фруктові та овочеві соки (Фруктові соки в асортименті)

 

Номер закупівлі:  UA-2024-01-16-015015-a

 

Обґрунтування доцільності закупівлі. Закупівля проводиться для забезпечення здобувачів  освіти Голобської селищної ради якісним, повноцінним, гарячим харчуванням.

 

Обґрунтування обсягів закупівлі. Загальний обсяг закупівлі сформований відповідно до потреби, наданої керівниками закладів дошкільної та загальної середньої освіти Голобської селищної територіальної громади.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі.

Т Е Х Н І Ч Н І   В И М О Г И
 

№ з/п

Найменування

Кількість

Вимоги до предмету закупівлі

 

 

 

1.

 

 

 

Фруктові соки в асортименті

4120 л

Соки повинні бути виготовлені з екологічно чистих продуктів, не містити синтетичних харчових добавок, ГМО. Аромат повинен мати приємні смакові властивості, без кислого, прогірклого смаку.

Недопустимо потрапляння радіонуклідів, важких металів, нітратів, пестицидів, інших шкідливих для організму дітей елементів. За зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією соки повинні відповідати вимогам державного стандарту та не містити барвники і заборонені харчові добавки. Сік може бути виробленим як з одного виду фруктів, так і із сумішей соків фруктів різних найменувань, без сторонніх включень, не допускається осаду на дні.

 

Обґрунтування  очікуваної вартості предмета закупівлі. Очікувана вартість предмета закупівлі визначена на основі наявної потреби (виходячи із планових вартісних показників) та сформована на підставі інформації про ціни на відповідні товари, розміщеної у вільному доступі в мережі Інтернет (сайт Мінфіну), у відкритих джерелах (у тому числі на сайтах виробників та/або постачальників відповідної продукції), в електронній системі закупівель Prozorro і включає: витрати з транспортування до місця призначення, страхування, навантаження, розвантаження, податки і збори, необхідні платежі, що сплачуються або мають бути сплачені згідно із законодавством України, у тому числі які доручатимуться для виконання третім особам та будь-які інші витрати необхідні для виконання договору про закупівлю.

 

Обґрунтування  розміру бюджетного призначення.  Розмір бюджетного призначення сформований з урахуванням обсягів наявної потреби і становить 120 000,00 грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь