На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. №710 «Про ефективне використання коштів»

Дата: 22.01.2024 09:24
Кількість переглядів: 70

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. №710 «Про ефективне використання коштів» (у редакції постанови Кабінету Міністрів від 16 грудня 2020 р. № 1266), із врахуванням постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» від 12.10.2022 № 1178, надається  обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

Предмет закупівлі -  код  ДК 021:2015:15610000-7 – Продукція борошномельно-круп’яної  промисловості (Борошно, рис, пшоно, крупа ячна, крупа гречана, крупа перлова, крупа пшенична (арнаутка),  крупа ячна, пластівці вівсяні, булгур)

 

Номер закупівлі:  UA-2023-12-20-024656-a

 

Обґрунтування доцільності закупівлі. Закупівля проводиться для забезпечення здобувачів  освіти Голобської селищної ради якісним, повноцінним, гарячим харчуванням.

 

Обґрунтування обсягів закупівлі. Загальний обсяг закупівлі сформований відповідно до потреби, наданої керівниками закладів дошкільної та загальної середньої освіти Голобської селищної територіальної громади.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі.

Т Е Х Н І Ч Н І   В И М О Г И
 

з/п

Найменування

Одиниця виміру

Кількість

Технічні вимоги

1.

 

 

 

Борошно пшеничне

кг.

380

Вищого ґатунку. Смак властивий пшеничному борошну, без стороннього присмаку, без стороннього запаху. Білого кольору, без уражень шкідниками. Вологість не більше 15%.

Якість  повинна відповідати ГОСТу та ДСТУ, що встановлені для відповідного виду товару та підтверджуватись відповідними документами.

Фасування – 2, 5, 10, 25 кг. На кожній одиниці фасування наявна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці.

2.

Рис довгозернистий або круглозернистий 

кг.

790

Ядра рису з шорсткою поверхнею, видалені плодові та насіннєві оболонки. Колір – білий з допустимим відтінком. Притаманний крупі смак та запах, без стороннього присмаку, без стороннього запаху. Масова частка вологи не більше 15,5 %. Зміст доброякісного ядра не менше 99%.  Якість  повинна відповідати ГОСТу та ДСТУ, що встановлені для відповідного виду товару та підтверджуватись відповідними документами. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Фасування – від 1 до 25 кг.

3.

Пшоно шліфоване

 

кг.

120

Пшоно шліфоване вищого ґатунку. Колір та смак відповідно пшону, без стороннього присмаку. Запах властивий пшону, не затхлий, не пліснявий. Зміст доброякісного ядра не менше 99%. Зараженість амбарними шкідниками не допускається. Якість  повинна відповідати ГОСТу та ДСТУ, що встановлені для відповідного виду товару та підтверджуватись відповідними документами.

На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці.

Фасування – від 1  до 10 кг.

4.

Крупа гречана

 

 

 

 

кг.

820

Крупа гречана вищого гатунку, цільне ядро (повинна містити доброякісних ядер не менше 99%.) властивого кольору, смак та запах властивий, без  шкідливих домішок,  без зараженості та забруднення шкідниками, суха вологість не повинна перевищувати встановлених норм (не більше 13%). Якість  повинна відповідати ГОСТу та ДСТУ, що встановлені для відповідного виду товару та підтверджуватись відповідними документами.

На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність.

Фасування – від 1 кг до 25 кг.

5.

Крупа перлова

 

 

 

кг.

90

Крупа перлова вищого або 1-го ґатунку, однорідна за розміром без розколотих крупинок, смак та запах має бути без затхлості, плісняви та інших сторонніх запахів, нормальний колір. Не заражена шкідниками. Якість  повинна відповідати ГОСТу та ДСТУ, що встановлені для відповідного виду товару та підтверджуватись відповідними документами. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Фасування –  від 1 до 25 кг.

6.

Крупа пшенична (арнаутка)

 

 

 

кг.

670

Роздрібнені зашліфовані ядра твердої пшениці, звільнені від зародка і від плодових насінних оболонок, дрібного помелу, зміст доброякісного ядра не менше 99%. Колір жовтий. Масова частка вологи не більше ніж 14%.

Зараженість амбарними та іншими шкідниками не допускається. Смак і запах характерні арнаутці, без затхлості, плісняви та інших сторонніх запахів. За якістю вищого ґатунку. Якість  повинна відповідати ГОСТу та ДСТУ, що встановлені для відповідного виду товару та підтверджуватись відповідними документами.

На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність.

Фасування: від 1 до 5 кг.

 

7.

 

Крупа кукурудзяна

 

 

 

 

 

кг.

 

50

Роздрібнені зашліфовані ядра, звільнені від зародка і від плодових насінних оболонок, дрібного помелу, зміст доброякісного ядра не менше 99%. Колір жовтий. Масова частка вологи не більше ніж 14%. Зараженість амбарними та іншими шкідниками не допускається. Смак і запах характерні даній крупі, без затхлості, плісняви та інших сторонніх запахів. За якістю вищого ґатунку. Якість  повинна відповідати ГОСТу та ДСТУ, що встановлені для відповідного виду товару та підтверджуватись відповідними документами. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Фасування: від 1 до 5 кг.

8.

Крупа ячна

 

 

 

 

 

кг.

230

Роздрібнені зашліфовані ядра, звільнені від зародка і від плодових насінних оболонок, дрібного помелу, зміст доброякісного ядра не менше 99%. Масова частка вологи не більше ніж 14%. Зараженість амбарними та іншими шкідниками не допускається. Смак і запах характерні даній крупі, без затхлості, плісняви та інших сторонніх запахів. За якістю вищого ґатунку. Якість  повинна відповідати ГОСТу та ДСТУ, що встановлені для відповідного виду товару та підтверджуватись відповідними документами. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Фасування: від 1 до 5 кг.

9.

Вівсяні пластівці

 

 

 

кг.

20

Вівсяні пластівці, чисті, не вологі, без стороннього присмаку та запаху, без шкідників. Якість  повинна відповідати ГОСТу та ДСТУ, що встановлені для відповідного виду товару та підтверджуватись відповідними документами. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Фасування: від 1 до 5 кг. 

10.

Булгур

 

кг.

110

Роздрібнені зашліфовані ядра твердої пшениці, звільнені від зародка і від плодових насінних оболонок, крупного помелу, зміст доброякісного ядра не менше 99%. Колір жовтий. Масова частка вологи не більше ніж 14%.

Зараженість амбарними та іншими шкідниками не допускається. Смак і запах характерні арнаутці, без затхлості, плісняви та інших сторонніх запахів. За якістю вищого ґатунку. Якість  повинна відповідати ГОСТу та ДСТУ, що встановлені для відповідного виду товару та підтверджуватись відповідними документами.

На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність.

Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Фасування: від 1 до 5 кг.

 

Обґрунтування  очікуваної вартості предмета закупівлі. Очікувана вартість предмета закупівлі визначена на основі наявної потреби (виходячи із планових вартісних показників) та сформована на підставі інформації про ціни на відповідні товари, розміщеної у вільному доступі в мережі Інтернет (сайт Мінфіну), у відкритих джерелах (у тому числі на сайтах виробників та/або постачальників відповідної продукції), в електронній системі закупівель Prozorro і включає: витрати з транспортування до місця призначення, страхування, навантаження, розвантаження, податки і збори, необхідні платежі, що сплачуються або мають бути сплачені згідно із законодавством України, у тому числі які доручатимуться для виконання третім особам та будь-які інші витрати необхідні для виконання договору про закупівлю.

 

Обґрунтування  розміру бюджетного призначення.  Розмір бюджетного призначення сформований з урахуванням обсягів наявної потреби і становить 120 000,00 грн.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь