На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. №710 «Про ефективне використання коштів»

Дата: 16.02.2024 12:53
Кількість переглядів: 50

 

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. №710 «Про ефективне використання коштів» (у редакції постанови Кабінету Міністрів від 16 грудня 2020 р. № 1266), із врахуванням постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» від 12.10.2022 № 1178, надається  обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

Предмет закупівлі -  код ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи (Морква, буряк, цибуля, капуста, помідори, огірки, яблука, банани, апельсини, гарбуз)

 

Номер закупівлі:  UA-2024-02-12-012630-a

 

Обґрунтування доцільності закупівлі. Закупівля проводиться для забезпечення здобувачів  освіти Голобської селищної ради якісним, повноцінним, гарячим харчуванням.

 

Обґрунтування обсягів закупівлі. Загальний обсяг закупівлі сформований відповідно до потреби, наданої керівниками закладів дошкільної та загальної середньої освіти Голобської селищної територіальної громади.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі.

Т Е Х Н І Ч Н І   В И М О Г И
 

з/п

Найменування

Одиниця виміру

Кількість

Технічні вимоги

1.

 

 

 

Морква

кг.

3800

Коренеплоди свіжі, цілі, здорові, чисті, незів’ялі, не тріснуті, непророслі, не пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками, гризунами, без надмірної зовнішньої вологи, без бадилля. Розмір коренеплодів в діаметрі 3-5 см, довжиною – 15-20 см. Внутрішня структура – м’якуш коренеплодів: соковитий, оранжево-червоних відтінків, залежно від особливостей ботанічного сорту. Смак і запах – відповідає даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку.

2.

Буряк столовий

кг.

4000

Коренеплоди свіжі, цілі, здорові, чисті, не пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками, гризунами, без надмірної зовнішньої вологи, не тріснуті, без бадилля. Розмір коренеплодів – за найбільшим поперечним діаметром 8-10 см, за довжиною (для видовжених форм) 10-12 см. Внутрішня структура – м’якуш коренеплодів соковитий, темно-червоних різних відтінків, залежно від особливостей ботанічного сорту. Смак і запах – відповідає даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку.

3.

Цибуля ріпчаста

кг.

1000

Цибулини дозрілі, здорові, чисті, цілі, непророслі, відповідної для ботанічного сорту форми та забарвлення, з сухим зовнішнім цибулинням, висушеною шийкою не більше 2 см. Розмір цибулин за найбільшим поперечним діаметром не менше 5-6 см. Смак і запах – відповідає даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку.

4.

Капуста

кг.

3900

Білоголова. Овочі свіжі, цілі, здорові, чисті, добре сформовані, непророслі, колір і форма відповідає даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і смаку, без механічних пошкоджень, без гнилі.

5.

Помідори, огірки свіжі

кг.

1100

Свіжі, цілі, чисті, здорові, без зайвої зовнішньої вологості, незів’ялі, без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками, без гнилі, без стороннього запаху і смаку. Колір і форма відповідає даному ботанічному сорту.

6.

Гарбуз

кг.

330

Свіжі сезонні, цілі, здорові, чисті, не зів'ялі, не тріснуті, не пошкоджені шкідниками, без зайвої зовнішньої вологості, типових для даного сорту форми і забарвлення, сухі, зі щільною шкіркою. Не допускається наявність ушкоджених сільськогосподарськими шкідниками, ураженими хворобами, підморожених, із прілістю, з наявністю гнилі та не дозрілості. Колір і форма відповідає даному ботанічному сорту.

7.

Яблука

кг.

6800

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 8133:2015. Плоди типові за формою і забарвленням для даного помологічному сорту, без пошкоджень шкідниками і хворобами, з плодоніжкою або без неї, але без пошкодження шкірки плоду. Розмір за найбільшим поперечним діаметром не менш 50 мм. Плоди однорідні за ступенем зрілості, але не зелені і не перезрілі. Не допускається підшкірна плямистість, вꞌянення, побуріння мꞌякоті, механічні пошкодження. Без стороннього запаху та смаку

8.

Банани

кг.

3200

Якість товару повинна відповідати ДСТУ. Плоди свіжі, здорові, чисті, не вꞌялі, без механічних пошкоджень, не пошкоджені хворобами і шкідниками, достатньої зрілості. Запах специфічний спілим бананам, смак солодкий, без зайвого присмаку та аромату. Плоди з зеленувато-жовтим, жовтим забарвленням шкірки, але не перезрілі, щільні, округлі, мꞌякоть кремова. Не допускаються поломані плоди, з надривом шкіри у плодоніжки, глибокими порізами, сильними нажимами, тріщинами шкіри, плоди зелені, підморожені та з ознаками захворювань: цвілі, гнилі.

9.

Апельсини

кг.

600

Якість апельсинів повинна відповідати вимогам ДСТУ. Апельсини мають бути свіжі, стиглі, чисті, маса не менше 200 гр., без механічних пошкоджень, без пошкоджень шкідниками та хворобами, з рівно зрізаною біля основи плода плодоніжкою. Допускаються плоди з відпавшою, але не вирваною плодоніжкою. Запах та смак – властиві свіжим апельсинам, без стороннього запаху та присмаку. Забарвлення-світло-помаранчеве, помаранчеве, помаранчево-червоне. Не допускаються-плоди зелені, підморожені та гнилі.

10.

Редиска

кг.

30

Коренеплоди свіжі сезонні, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Колір відповідного виду, без плям, середніх розмірів. Без стороннього запаху і смаку. Без бадилля.

11.

Капуста цвітна

кг.

30

Головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, округлої форми.. Зачищені до щільно прилеглих зелених листків, видалені розеткові, загнилі, жовті, зів’ялі та забруднені суцвіття (не придатні для використання), без механічних пошкоджень та ушкоджень шкідниками, без сторонніх присмаків та запахів. Біле забарвлення капусти.

12.

Кабачок

кг.

50

Свіжі сезонні, цілі, здорові, чисті, не зів'ялі, не тріснуті, не пошкоджені шкідниками, без зайвої зовнішньої вологості. Не допускається наявність ушкоджених сільськогосподарськими шкідниками, ураженими хворобами, підморожених, із прілістю, з наявністю гнилі та не дозрілості. Колір і форма відповідає даному ботанічному сорту.

 

Обґрунтування  очікуваної вартості предмета закупівлі. Очікувана вартість предмета закупівлі визначена на основі наявної потреби (виходячи із планових вартісних показників) та сформована на підставі інформації про ціни на відповідні товари, розміщеної у вільному доступі в мережі Інтернет (сайт Мінфіну), у відкритих джерелах (у тому числі на сайтах виробників та/або постачальників відповідної продукції), в електронній системі закупівель Prozorro і включає: витрати з транспортування до місця призначення, страхування, навантаження, розвантаження, податки і збори, необхідні платежі, що сплачуються або мають бути сплачені згідно із законодавством України, у тому числі які доручатимуться для виконання третім особам та будь-які інші витрати необхідні для виконання договору про закупівлю.

 

Обґрунтування  розміру бюджетного призначення.  Розмір бюджетного призначення сформований з урахуванням обсягів наявної потреби і становить 769 500.00 грн.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь