На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. №710 «Про ефективне використання коштів»

Дата: 16.02.2024 12:54
Кількість переглядів: 75

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. №710 «Про ефективне використання коштів» (у редакції постанови Кабінету Міністрів від 16 грудня 2020 р. № 1266), із врахуванням постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» від 12.10.2022 № 1178, надається  обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

Предмет закупівлі -  код  ДК 021-2015 – 15540000-5 - Сирні продукти (сир твердий та сир кисломолочний)

 

Номер закупівлі:  UA-2024-02-09-013491-a

 

Обґрунтування доцільності закупівлі. Закупівля проводиться для забезпечення здобувачів  освіти Голобської селищної ради якісним, повноцінним, гарячим харчуванням.

 

Обґрунтування обсягів закупівлі. Загальний обсяг закупівлі сформований відповідно до потреби, наданої керівниками закладів дошкільної та загальної середньої освіти Голобської селищної територіальної громади.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі.

Т Е Х Н І Ч Н І   В И М О Г И
 

з/п

Найменування

Одиниця виміру

Кількість

Технічні вимоги

1.

 

 

 

 

 

 

 

Сир твердий

кг.

875

 Сир твердий,  жирність не менше 50 %. Відповідає вимогам ДСТУ. Споживче пакування – полімерна плівка. Сир вироблений згідно з технологічними інструкціями, затвердженими в установленому порядку, з дотриманням державних санітарних правил для молокопереробних підприємств під державним ветеринарно-санітарним контролем та наглядом. Зовнішній вигляд – поверхня чиста, рівна, без механічних ушкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару, покрита захисним покривом, який щільно прилягає до поверхні сиру. Смак і запах – специфічний сирний, без стороннього присмаку і запаху. Рисунок на розрізі – вічка круглої, овальної, чи довільної форми. Колір однорідний за всією масою від білого до жовтого. На кожній упаковці етикетка з вказівкою: найменування продукції; найменування відправника; маса нетто (кг); дата виготовлення; термін реалізації; умови зберігання; номер бригади або пакувальника; позначення справжнього стандарту.

2.

 

 

 

 

 

 

 

Сир кисломолочний

кг.

1755

Сир кисломолочний із масовою часткою жиру в сухій речовині не менше 9%, запакований у поліетиленову плівку чи іншу споживчу тару. Відповідає вимогам ДСТУ. Сир вироблений згідно з технологічними інструкціями, затвердженими в установленому порядку, з дотриманням державних санітарних правил для молокопереробних підприємств під державним ветеринарно-санітарним контролем та наглядом. Консистенція та зовнішній вигляд – м’яка, мазка або розсипчаста. Смак та запах характерний кисломолочний, без стороннього присмаку і запаху. Колір білий або з кремовим відтінком, рівномірний за всією масою. На кожній упаковці етикетка з вказівкою: найменування продукції; найменування відправника; маса нетто (кг); дата виготовлення; термін реалізації; умови зберігання; номер бригади або пакувальника; позначення справжнього стандарту. Загальний термін придатності не менше 5 діб.

 

Обґрунтування  очікуваної вартості предмета закупівлі. Очікувана вартість предмета закупівлі визначена на основі наявної потреби (виходячи із планових вартісних показників) та сформована на підставі інформації про ціни на відповідні товари, розміщеної у вільному доступі в мережі Інтернет (сайт Мінфіну), у відкритих джерелах (у тому числі на сайтах виробників та/або постачальників відповідної продукції), в електронній системі закупівель Prozorro і включає: витрати з транспортування до місця призначення, страхування, навантаження, розвантаження, податки і збори, необхідні платежі, що сплачуються або мають бути сплачені згідно із законодавством України, у тому числі які доручатимуться для виконання третім особам та будь-які інші витрати необхідні для виконання договору про закупівлю.

 

Обґрунтування  розміру бюджетного призначення.  Розмір бюджетного призначення сформований з урахуванням обсягів наявної потреби і становить 428 460,00 грн.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь