Пошук

Звіт селищного голови

Дата: 09.02.2018 20:42
Кількість переглядів: 1310

9 лютого звітував Голобський селищний голова Гарбарук Сергій Володимирович.

Фото без опису   В стінах Голобського будинку мистецтв зібралося більше сотні небайдужих жителів громади аби послухати звіт очільника громади. Були присутні і гості, серед яких голова Ковельської районної державної адміністрації Віктор Козак, голова Колодяжненської ОТГ Віталій Кашик та очільник Камінь-Каширської райдержадміністрації Валерій Дунайчук.

    Сергій Володимирович звітував за 2017 рік. Селищний голова зауважив: «Ми одні із перших в Україні створили об’єднану громаду, а також одні з перших приєднали до об’єднаної громади ще одну сільську раду. 24 грудня 2017 року відбулись вибори депутатів до Голобської об’єднаної територіальної громади у трьох округах Радошинської сільської ради. Після приєднання Радошинської сільської ради депутатський корпус налічує 29 осіб. З січня 2018 року в склад Голобської громади входять 23 населені пункти. Ми згуртувалися у потужну адміністративну одиницю. Сьогодні в Україні створено понад 600 громад різних форматів і розмірів. Процес відбувається поступово, адже люди деякий час звикають до нових правил, шукають успішні приклади та навчаються управлінню громадою, заповнюючи брак практичного досвіду та навичок. З доброї волі в такій же ситуації опинилися й ми.»

     У 2017 році в Голобській громаді був ряд позитивних змін, серед яких варто виділити наступні: була введена посада спеціаліста з прийому субсидій, допомог та пільг;  земельного кадастрового реєстратора; реєстратора речових прав на нерухоме майно. У громадській приймальні щоп’ятниці проводить прийом громадян спеціаліст Ковельського відділення Пенсійного Фонду України. Також було відкрито Трудовий архів, створено Центр надання адміністративних послуг та Центр надання соціальних послуг. Всі ці позитивні зміни стали результатом напруженої праці місцевої влади задля забезпечення комфортом жителів Голобської громади.

   В році  що минув ми були свідками  успішної реалізації запланованих проектів  та вирішення питань, які виникали в процесі життєдіяльності  на території нашої громади. У 2017 році реалізовано наступні проекти: реконструкція стадіону “Дружба” в смт Голоби та реконструкція (утеплення) НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія» імені С.Є. Ткача смт Голоби. Було проведено капітальний ремонт шести вулиць нашої громади, капітальний ремонт  клубу в с. Малий Порськ та капітальний ремонт вуличного освітлення п’яти вулиць по Голобській громаді.

  На завершення Сергій Володимирович окреслив плани на 2018 рік, серед яких:

- активізувати роботу зі збільшення власних надходжень до селищного бюджету;

- покращити роботу з упорядкування земельних відносин;

- сприяти залученню інвестицій та створенню нових робочих місць;

- продовження впорядковування вулиць населених пунктів;

- підтримувати в належному стані тротуари по вулиці Незалежності та Ткача;

- продовжити зрізання сухостійних, покритих омелою та аварійних дерев;

- сприяти створенню пункту прийому склотари, макулатури, їх роздільному збору тощо;

- провести поточний ремонт та реконструкцію мереж вуличного освітлення (заміна ліхтарів на     енергозберігаючі);            

- подбати про благоустрій на кладовищах у  селах громади та в селищі Голоби;

- завершити виготовлення технічної документації на полігони твердих побутових відходів;

- зміцнити матеріально-технічну базу КП «Наше селище» та багато інших актуальних питань життєдіяльності наших населених пунктів.

  Після завершення основної частини звіту настав час блоку запитання-відповіді. Наших жителів цікавили наступні питання:  освітлення вулиці Вокзальна, благоустрій паркової зони селища, встановлення систем відео-нагляду в Голобах та чимало інших. На всі питання громадян були надані вичерпні відповіді та роз’яснення.

  «Багато зроблено, але ще більше належить зробити. Лише спільно ми зможемо забезпечити стабільність та процвітання Голобської об'єднаної територіальної громади. Миру усім нам та злагоди!»- завершив Сергій Володимирович.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь