Пошук

ФУТБОЛ У ГОЛОБАХ

Дата: 25.08.2017 16:20
Кількість переглядів: 1099

З 21 по 25 серпня в селищі Голоби  під егідою ФФУ проходили матчі чемпіонату України серед дівочих команд WU-17 у Першій лізі.

   З 21 по 24 серпня були проведені матчі групового етапу та зустрічі півфінальної стадії. Згідно з календаря змагань, вісім команд були розділені на дві групи, які зіграли по одному матчу між собою. До раунду плей-офф вийшли дві кращі команди з кожної групи.  25 серпня  відбулись матчі за третє місце та фінал чемпіонату України. У матчі за «бронзові» нагороди зустрічались земляки «Надвірняночка» (Надвірна) та ДЮСШ №3  (Івано-Франківськ). При рівній грі мінімальну перемогу здобула команді ДЮСШ №3.

  Далі на футбольне поле стадіону «Дружба» вийшли фіналісти турніру  - господарі змагань «Ковельчанка» та львівські «Карпати». І фінал дійсно виправдав всі очікування вболівальників та став справжньою окрасою турніру. Команди добре вивчили один одного, і успішно закривали сильні сторони суперника. Ближчими, щоб вирвати перемогу у фіналі були господарки змагань, які у другому таймі отримали чудову нагоду, аби відкрити рахунок. За фол у карному майданчику «Карпат» арбітр фінальної гри призначила одинадцятиметровий. До «позначки» підійшла капітан «Ковельчанки» Дарина Мякота, і у відповідальний момент влучила у стійку. Основний час так і завершився нульовою нічию, і переможця фінального двобою прийшлося визначати у серії післяматчевих пенальті. У рівній дуелі влучнішими виявились львів’янки 4:2. Таким чином золоті нагороди, а з ними і можливість виступати у Вищій лізі чемпіонату України серед дівочих команд WU-17, який відбудеться у Калуші з 4 по 8 вересня вибороли футболістки львівських «Карпат».(За матеріалами сайту ФФУ. Фото Андрія Майорова)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь