Збори мешканців громади

Дата: 20.11.2016 21:46
Кількість переглядів: 995


 

Сьогодні пройшли збори жителів сіл Поповичі та Великий Порськ, які до реформи децентралізації відносилися до Поповичівської сільської ради.

Фото без опису

Голобський селищний голова Сергій Гарбарук мешканцям згаданих населених пунктів надав вичерпну детальну інформацію щодо надходжень до бюджету селищної ради та видатків з нього. Сергій Володимирович перелічив основні об,єкти, роботи на яких велися в 2016 році або ведуться зараз. Поділився він і найближчими планами. На запитання селян відповіли працівники селищної ради - заступник селищного голови Наталія Борисюк, секретар ради Ангеліна Біліч, виконувач обов,язків старости Віталій Мартинець, головний бухгалтер Валентина Приймачук, державний реєстратор Світлана Якимчук.

На заходах були присутні голова Ковельської райдержадміністрації Віктор Козак та голова районної ради Андрій Броїло. Вони привітали мешканців громади з Днем працівників сільського господарства та Днем Гідності та Свободи, який відзначатиметься в Україні завтра, надали компетентні консультації з проблемних питань.

Учасники зборів прийняли рішення з найбільш важливих проблем і переконалися, що найкращий шлях до порозуміння - конструктивний діалог.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь