ФУТБОЛ У ГОЛОБАХ

Дата: 25.08.2017 16:20
Кількість переглядів: 1105

З 21 по 25 серпня в селищі Голоби  під егідою ФФУ проходили матчі чемпіонату України серед дівочих команд WU-17 у Першій лізі.

Фото без опису

   З 21 по 24 серпня були проведені матчі групового етапу та зустрічі півфінальної стадії. Згідно з календаря змагань, вісім команд були розділені на дві групи, які зіграли по одному матчу між собою. До раунду плей-офф вийшли дві кращі команди з кожної групи.  25 серпня  відбулись матчі за третє місце та фінал чемпіонату України. У матчі за «бронзові» нагороди зустрічались земляки «Надвірняночка» (Надвірна) та ДЮСШ №3  (Івано-Франківськ). При рівній грі мінімальну перемогу здобула команді ДЮСШ №3.

  Далі на футбольне поле стадіону «Дружба» вийшли фіналісти турніру  - господарі змагань «Ковельчанка» та львівські «Карпати». І фінал дійсно виправдав всі очікування вболівальників та став справжньою окрасою турніру. Команди добре вивчили один одного, і успішно закривали сильні сторони суперника. Ближчими, щоб вирвати перемогу у фіналі були господарки змагань, які у другому таймі отримали чудову нагоду, аби відкрити рахунок. За фол у карному майданчику «Карпат» арбітр фінальної гри призначила одинадцятиметровий. До «позначки» підійшла капітан «Ковельчанки» Дарина Мякота, і у відповідальний момент влучила у стійку. Основний час так і завершився нульовою нічию, і переможця фінального двобою прийшлося визначати у серії післяматчевих пенальті. У рівній дуелі влучнішими виявились львів’янки 4:2. Таким чином золоті нагороди, а з ними і можливість виступати у Вищій лізі чемпіонату України серед дівочих команд WU-17, який відбудеться у Калуші з 4 по 8 вересня вибороли футболістки львівських «Карпат».(За матеріалами сайту ФФУ. Фото Андрія Майорова)

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь