Міжвідомча комісія

Дата: 09.06.2017 09:52
Кількість переглядів: 951


08 червня  селищний голова С. Гарбарук узяв участь у виїзному засіданні обласної міжвідомчої комісії з питань організації  і  проведенФото без описуня оздоровлення  та відпочинку дітей під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Світлани Євтихіївни Мишковець.

На заході також були присутні заступник начальника  управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації Олександр Ткачук, перший Фото без описузаступник голови Ковельської райдержадміністрації  Роман Кульцман,  начальник відділу освіти райдержадміністрації Ірина Ревейчук, представники головного управління Держпродспоживслужби в області, управління Держпраці в області, Ковельської міської ради, об'єднаних територіальних громад Ковельського району.

Згідно анонсованої програми, міжвідомча комісія розпочала свою роботу на базі позаміського закладу оздоровлення і відпочинку "Оберіг" в с.Уховецьк.  На порядку денному засідання питання  - про початок літньої Фото без описуоздоровчої кампанії, дотримання вимог щодо умов проживання та харчування дітей у дитячих оздорочих закладах. В ході роботи  комісії, її учасники заслухали інформацію відділу освіти райдержадміністрації, об'єднаних територіальних громад району та управління освіти Ковельської міської ради про початок літнього оздоровлення та відпочинку дітей. 

Формат роботи був побудований таким чином, що представникам комісії  та учасникам засідання  в процесі живої дискусії, вдалось обговорити низку проблемних організаційних питань оздоровчої кампанії 2017 року. Комісія ухвалила протокольне рішення, згідно якого структурним підрозділам органів державної влади та місцевого самоврядування, до компетенції яких віднесено питання організації і проведення оздоровлення та відпочинку дітей, рекомендовано здійснити ряд заходів в основі яких лежить забезпечення успішного проведення оздоровчої кампанії 2017 року.

Далі учасники обласної міжвідомчої комісії оглянули споруди, водойму та територію ПЗОіВ "Оберіг", поспілкувались з персоналом табору і  дітьми та продовжили свою роботу на базі  освітніх закладів міста Ковеля (За матеріалами сайту Ковельської РДА).

 

 

    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь