Громада отримала автобус

Дата: 07.12.2016 13:03
Кількість переглядів: 1089


 

6 грудня 2016 року шкільні автобусіи класу А-5 отримали Камінь-Каширський, Турійський та Шацький райони. Ще один транспортний засіб придбано для потреб Голобської ОТГ, де й відбулася урочиста церемонія вручення.

До Голоб насамперед привітати школярів прибули голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, його заступник Світлана Мишковець, начальник управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації Людмила Плахотна, а також голови райдержадміністрацій, райрад та депутати обласної ради.

 

Фото без опису

Як і годиться, першими до слова запросили дітвору. Дитячий вокальний гурт «Гомінвиконав пісню про мрію. Захід продовжили короткі промови посадовців, від яких залежить здійснення дитячих мрій.

– Сьогодні у нас дійсно радісна подія, – поділився враженням голова Голобської ОТГ Сергій Гарбарук. – Ми отримали третій шкільний автобус для громади. Діставатися до філій та опорної школи буде значно легше, Тепер дітям можна буде й поспати трохи довше, й додому дістатися раніше.

– Приємно, що говоримо про успіхи, – підкреслив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик. – Опорна школа, автобуси, місцевий Будинок культури з кіноконцертною залою, дитячий садок – все для молоді та дітей. Такі прогресивні населені пункти – результат реальної роботи.

Голова Ковельської райдержадміністрації Віктор Козак та голова Ковельської районної ради Андрій Броїло привітали жителів громади з довгоочікуваною подією - поповненням автобусного парку, Днем Збройних Сил України та прийдешнім Днем місцевого самоврядування.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь