Велике весняне прибирання

Дата: 22.04.2019 12:21
Кількість переглядів: 961

Фото без описуЗ метою забезпечення належного санітарного та естетичного стану території, покращення навколишнього природного середовища та впорядкування об’єктів і місць загального користування громади проводиться велике весняне прибирання.

До заходу вже долучилися працівники селищної ради, комунальних установ громади, закладів освіти та культури. З ентузіазмом прибирали паркову зону селища вихованці Голобського психоневрологічого інтернату.

Був здійснений не просто збір сміття, а його сортування. Це найбільш  розумний спосіб поводження з побутовими відходами, адже коли тільки сміття розділюється на однорідні елементи – із жахливої проблеми воно перетворюється на цінний ресурс…

Милує око ошатна територія лікарні, школи, дитячого садочка, залізничного вокзалу в Голобах, площа Голобського будинку мистецтв. Ліквідовуються стихійні сміттєзвалища. Упорядковуються кладовища. У цей період такі ж заходи проходять і в інших населених пунктах громади. Але важливо пам'ятати стару істину: чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь