Пошук

Свято в Борщівці

Дата: 27.05.2019 16:41
Кількість переглядів: 1172

В щасливі і в тяжкі години — куди б нам не стелився шлях, не гасне вогнище родинне, в людських запалене серцях…,  — ці поетичні рядки стали лейпмотивом ще одного свята.

26 травня в мальовничому селі Борщівка, що знаходиться «на околиці» Голобської громади, пройшов захід, підготовлений працівницею Голобського будинку мистецтв Ольгою Вишневською. Свято втілили аматори сцени з Великого Порська та місцеві жителі. З хвилюванням озвучували  почуття любові й вдячності до матерів, шанобливого ставлення до батьків, поваги й гордості за весь рід. Особливу шану віддали присутні матерям, чиї сини захищали Україну, багатодітним сім'ям.

Родинні цінності, що возвеличувалися на невеличкій сільській сцені, для учасників дійства – не порожні слова. Адже свою творчість демонстрували талановиті династії, та й організаторка заходу продовжує справу батька – завідувача клубу с. Великий Порськ Федора Вишневського.

Сподіваємось, що всі зичення, висловлені того дня у закладі культури с. Борщівка, збуватимуться, бо сім,я – це основа основ. Для кожної людини, для кожної громади і для кожної держави.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь