Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у містобудівній документації «Детальний план території для розміщення садибної житлової забудови по вулиці Центральній в межах с.Дарівка

Дата: 02.04.2021 13:59
Кількість переглядів: 646

 

    • Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування
    • пропозицій громадськості у містобудівній документації «Детальний план території для розміщення садибної житлової забудови по вулиці Центральній в межах с.Дарівка Ковельського району
    • Волинської області»

          З метою врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації, проводиться обговорення та розгляд містобудівної документації «Детальний план території для розміщення садибної житлової забудови по вулиці Центральній в межах с.Дарівка Ковельського району Волинської області».        

Детальний план розроблено з метою уточнення планувальної структури і функціонального призначення територій, визначення параметрів забудови земельної ділянки та всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними і санітарно-гігієнічними нормами.

Замовник містобудівної документації: Голобська селищна рада

        Розробник містобудівної документації: ПП «КОВЕЛЬКОМУНПРОЕКТ»

Підстава для  розроблення: рішення Голобської селищної ради від 18 вересня  2020 року  № 66/6 «Про  розроблення детального плану території».

          Відповідальна за організацію розгляду пропозицій – в.о. начальника відділу земельно-екологічних відносин комунальної власності та будівництва

Голобської селищної ради Ляшенко Т. В.

           Основні техніко-економічні показники проекту:

          Територія, на яку розроблено детальний план запропонована для розміщення індивідуальних житлових будинків з присадибними ділянками.  Проектом передбачається для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд задіяти 21 (двадцять одну) земельну ділянку, загальною площею 31500,0 м.кв.

Проект складається з текстових та графічних матеріалів

Графічні матеріали:

Схема розташування території у планувальній структурі населеного пункту

План існуючого використання території

Проектний план

Схема інженерної підготовки території та вертикального планування

Текстові матеріали:

Пояснювальна записка

З детальним планом території можна ознайомитись на офіційному сайті Голобської селищної ради https://golobska-gromada.gov.ua у рубриці «публічна інформація», підрубриці «детальні плани», а також містобудівна документація буде у  відділі  земельно-екологічних відносин комунальної власності та будівництва Голобської селищної ради (1-й поверх), тел.92-1-44 з  05 квітня 2021 року до 07 травня 2021 року з 8-00 до 17-15 (понеділок-четвер), з 8-00 до 16-00 (п’ятниця) за адресою: смт Голоби вул. Ковельська,1.

 Пропозиції надаються особисто або через уповноваженого представника на ім’я селищного голови  за адресою: смт Голоби, вул.Ковельська,1  або на електронну пошту golobadm@ukr.net до 07 травня 2021 року.

  Пропозиції подаються у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистого підпису; від юридичних осіб – із зазначенням їх найменування, місцезнаходження, посади і особистого підпису керівника.

     Пропозиції повинні містити чіткі обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Пропозиції, надані після встановленого строку залишаються без розгляду.

Подані пропозиції розглядаються у місячний строк.

Громадські слухання з обговорення містобудівної документації «Детальний план території для розміщення садибної житлової забудови по вулиці Центральній в межах с.Дарівка Ковельського району Волинської області» відбудуться 12 травня 2021 року о 09.00 в сесійному залі Голобської селищної ради за адресою: смт Голоби, вул.Ковельська,1(2-й поверх).

    •                        
    •                          Виконавчий комітет
    • Голобської селищної ради

 

 


Проектний_ПЛАН



Ситуаційний_ПЛАН


 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь