ЗВЕРНЕННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З НАГОДИ ДНЯ ГОЛОБ

Дата: 06.05.2022 08:28
Кількість переглядів: 2430

Фото без опису

Дорога Голобська громадо!

День Голоб, який ми завжди відзначали 6 травня, традиційно гуртував мешканців громади, тішив присутністю великої кількості гостей, серед яких були земляки-уродженці краю. Атмосфера радості, піднесеного настрою та приємного спілкування панувала впродовж цього свята.

Цьогоріч усе інакше. Амбітні плани розбудови та розвитку громади тимчасово призупинені. Життя кожного мешканця, кожної родини нашої громади змінилося. Більше ста жителів мобілізовані до лав ЗСУ, більше двох сотень краян долучилися до добровольчого формування громади. Більше чотирьохста  дорослих і дітей прибули до нас з районів бойових дій і отримали прихисток і увагу.

На невизначений час зачинено глядацькі зали закладів культури, а двері укриттів відчинено, замість урочистої музики лунають сирени повітряних тривог, заклади освіти замість учнів і вихованців приймають волонтерів і вимушених переселенців, ми не збираємось на площах і майданчиках для ігор і розваг, а щоранку в скорботі за вбитими хвилину мовчимо. І слідкуємо за новинами наживо. Нам не до свят…

Але я впевнений, що будуть у нас мирні будні і мирні свята. Бо інакше бути не може.

Захисникам бажаю витримки, рішучості, стійкості та впевненості в нашій підтримці. Тож зичу якнайшвидшої перемоги України в жорстокій війні з рашистами.

Бажаю кожному, хто до війни був пов’язаний із Голобською громадою, і кожному, хто став її частинкою зараз, здоров’я, рівноваги, спокою. Бажаю Вам тішитися дітьми й онуками, радіти сонцю й дощу, плекати гарні врожаї в садах і на нивах. Бо ми – українці, і в цьому – наше щастя.

Дай нам, Господи, сили перемогти ворога.

Дай нам, Боже, мудрості не воювати один з одним.

Поверни, Отче, кожного в дім свій і дай миру Україні.

Любові пошли, врятуй і збережи, бо на все воля Твоя.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь