Нехай збувається задумане

Дата: 25.12.2022 16:08
Кількість переглядів: 205

Фото без опису  Вийшов на фінішну пряму 2022 рік.
Сніг притрусив наші оселі. Хваляться першими подарунками дітлахи. Бурульки то намерзають, то крапотять. Усе, як завжди в цю пору.
Але не так. Цього року московська орда вкотре віроломно й жорстоко втрутилася в наше життя. Її метою є знищення українськості в будь-яких проявах.
А наше завдання – вижити й вистояти, зберегти державу й залишитися самими собою. Із думами і мріями, із жартами, піснями й танцями, зі святами й буднями, з прикрашеним вишивкою одягом, з українським борщем і українськими пампушками, з синьо-жовтими полотнищами й барвистими стрічками, з ніжними колисковими, з гучними вигуками «Слава Україні!», із не менш гучною відповіддю «Героям слава!», із хвилинною тишею біля портретів героїв.
Найбільшим і найбажанішим подарунком для кожного з нас є очищення від ворога рідної землі. Традиційно в грудні пишуться дитячі листи до святого Миколая, загадуються бажання, будуються плани на наступний рік. І біля прикрашеної ялинки, і біля духмяного дідуха, за столом з кутею, в шанцях, у госпіталі, в літаку чи в БТРі, в рідному краї чи на чужині – думки українців будуть про Перемогу. І вона прийде, як щороку приходить Різдво.
Вітаємо жителів громади з Різдвяно-Новорічними святами. Нехай збувається задумане.
Ніяка сила не здатна нас здолати. Україна буде!
Будемо й ми, бо Україна – це кожен із нас!
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь